Rólunk

Elektiv Medical Egészségügyi Központ Tatabánya. Időpont egyeztetés, felvilágosítás céljából hívjon minket hétköznap 10 - 18 óráig a +36-20-985-8959-es telefonon

2012 szeptemberében nyílt szakorvosi magánrendelőnk Tatabányán, könnyen megközelíthetően, a városközponttól 3 percre a Mártírok úján található. A modern, esztétikus és korszerűen felszerelt rendelőben magas szakmai színvonalon dolgozó orvosok várják visszatérő és leendő pácienseiket.

Az kezdetektől fogva rendeléseink száma folyamatosan bővült. 2015-ben ismét számos korszerű orvosi diagnosztikai eszközt szereztünk be, így mára a régió legtöbb szakterületét magába foglaló magánorvosi rendelőjét találják nálunk. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a fejlődés tovább folytatódjon, és egyre többeknek lehessünk segítségére.

Az orvosi vizsgálatok mellett, - igény szerint önállóan vagy azok kiegészítéseként - biorezonanciás állapotfelmérést,  testzsír méréssel követett fogyókúrás programot, diétás tanácsadást, és immár a fiatalodni vágyó hölgyek és urak számára egyaránt egy rendkívűl modern és fájdalmatlan ránctalanító eljárást is kínálunk régi és pácienseinknek,  akiket szeretettel várunk!