Fül-orr gégészet

Fül-orr-gégészeti magánrendelés Tatabányán. Várakozási idő nincs! Időpont egyeztetés céljából hívjon minket hétköznap 10 - 18 óráig a +36-20-985-8959-es telefonon.

Fül-orr-gégészeti magánrendelés Tatabányán. Várakozási idő nincs! Korszerűen felszerelt rendelő, legmodernebb eszközök, teljes körű vizsgálatok – minden, ami a fül-orr-gégészethez szükséges.

Lássuk milyen tünetekkel érdemes felkeresnie az Elektiv Medical Fül-Orr-Gégészeti Magánrendelőt?

A fül-orr-gégészeti betegségek nagyon sokrétűek lehetnek és sokféle panaszokkal járnak. Elsőre nem gondolnánk, de komoly betegség is állhat az orrdugulás, nagyothallás, torokfájás vagy pl. a fülzúgás mögött.

A halláscsökkenés hátterében sok esetben a középfülgyulladás áll, ami fülfájással jár. A középfülgyulladás azonnali ellátást igényel, mivel az elhanyagolt gyulladás maradandó halláscsökkenést okozhat.

A mandulagyulladást torokfájás kíséri, de szövődményként fent állhat vesegyulladás, szívizomgyulladás, ízületi panaszok is, így nagyon fontos, hogy ebben az esetben is szakorvoshoz forduljunk!

Az allergia szagláscsökkenést okozhat, amit már önmagában érdemes megvizsgáltatnunk és allergia vizsgálatot végeztetnünk, mert ha nem szüntetjük, vagy mérsékeljük a problémát, az légzési problémákhoz vezethet, ami akár légzéskihagyást is okozhat, ami már életünkre is veszélyes lehet.

A horkolás okát is ki kell vizsgálni, ugyanis szintén légzési problémákat okoz és kellemetlen lehet  a családtagjainknak.

Amennyiben nyeléskor sugárzó fájdalmat érzünk fülünknél és tartós rekedtség is fent áll, ne halogassuk az orvosi vizsgálatot mert a korai gégerák tünetei is lehetnek.  A panaszok egy része nem specifikus, így további vizsgálatok alapján születhet meg a diagnózis. Arcidegbénulást vagy nyelési zavarokat is okozhatnak a fül-orr-gégészeti problémák.

Lássuk miben tudunk segíteni:

teljeskörű gyermek -és felnőtt fül-orr-gégészeti szakvizsgálat

fülcsengés kezelése
fülzúgás kezelése
allergia kezelése
orrspray függőség
orrkagyló kisebbítés
gégerák szűrés

endoscopos orr- és orrgarat tükrözés
allergia vizsgálat
góckutatás
kisebb ambuláns műtétek elvégzése, szövettani vizsgálat
hallásvizsgálat – audiométer készülékünkkel megállapítható, hogy a halláskárosodás vagy a halláscsökkenés milyen mértékű, illetve milyen eredetű és ennek megfelelően tudjuk kezelni páciensünket
baktérium rezisztencia vizsgálat mikrobiológiai tenyésztéssel


A korszerűen és a legmodernebb eszközökkel ellátott rendelőnk mellett, orvosaink is törekednek a legújabb eljárások elsajátítására és alkalmazására. Ne gondolja, hogy az Ön problémájára nincs megoldás, legyen szó régóta tartó halláscsökkenésről, fülzúgásról, allergiáról vagy más egyéb fül-orr gégészeti kellemetlenségről. Jelentkezzen mielőbb fül-orr gégészeti rendelésre ha a fentebb említett problémákkal áll szemben.